Termékek

  Adagolók és töltőanyagok

     

     
  Piacvezető cégek higiéniai termékeit kínáljuk. A termékek közt megtalálhatók kéztörlő papírok, toalettpapírok, szalvéták, ipari, illetve konyhai törlőkendők, szappanok, kézfertőtlenítők, adagolók és adagolórendszerek. 

  A felsoroltakon kívül egyéb papírgyártókkal is kapcsolatban vagyunk, így tudunk folyamatosan alkalmazkodni megrendelőink igényeihez.

   

         

  Takarítóeszközök


  Márkás mechanikai, háztartási és mosodai termékeket ajánlunk, amelyek világszerte megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a fogyasztók és vásárlók mindennapos munkáját.

  Kiváló minőségű professzionális termékek és moduláris takarítórendszerek, amelyek innovatívak, a gyakorlatban beváltak és megfelelő használat esetén hosszú élettartamúak. A takarítóeszközök és tartozékok optimális módon teszik lehetővé a hatékony takarítást.

  A katalógusok segítségével az új fejlesztések is megtalálhatók.

             

  Takarítógépek, súroló és seprőgépek, porszívók, alkatrészek


  Forgalmazunk száraz, száraz és nedves porszívókat, egytárcsás súrolókat, gyalogkíséretű és felülős padlótisztítókat, kültéri és beltéri seprőgépeket, autó és busz mosó berendezéseket és részt vállalunk a háztartási gépek értékesítésében is, melyek egyaránt rendelhetők különböző teljesítménnyel, méretben és árfekvéssel.

  A gépekre teljes körű gyártói garanciát kínálunk!

  A takarítógépek és alkatrészek között egyéb márkájú gépek és tartozékok is fellelhetők.

  Beszállítóinkkal kiváló kapcsolatot ápolunk, amennyiben célzottan típus igénnyel találkozunk, így könnyebben tudunk ajánlatot adni, illetve indíthatjuk a beszerzést akár lízinggel  kombinálva a mielőbbi sikeres gépvásárlást.

         

  Tisztítószerek


  A Fresh Higiénia Kft. által forgalmazott tisztítószerek közül választhat magas hatékonyságú professzionális vegyszerek, valamint bio- és ökotermékek közül.

  Alkalmazási területek: textiltisztítás, épülettakarítás, személyi higiénia, konyhahigiénia, szállodai szobatakarítás, gépi mosogatás, kórház higiénia és háztartás.

  Mivel részt vállalunk a háztartási higiéniai termékek forgalmazásából is a felmerülő igényekhez alkalmazkodva ajánlat alapján teljesítjük a megrendeléseket.


  Termékek: CIF, ARIEL, TOMI, ULTRA, JAR, DOMESTOS, FLÓRASZEPT, FEYA, AJAX, DALMA, DOSIA, AIRWICK, ARIEL, BIOPON, WELLDAN, BONUX, TOMI, VANISH, COCCOLINO, SILAN, LENOR, CLIN, BREF, HYPO…stb.

  Please publish modules in offcanvas position.