Termékek

Adagolók és töltőanyagok

 

Piacvezető cégek higiéniai termékeit kínáljuk. A termékek közt megtalálhatók kéztörlő papírok, toalettpapírok, szalvéták, ipari, illetve konyhai törlőkendők, szappanok, kézfertőtlenítők, adagolók és adagolórendszerek. 

A felsoroltakon kívül egyéb papírgyártókkal is kapcsolatban vagyunk, így tudunk folyamatosan alkalmazkodni megrendelőink igényeihez.

 

Kapcsolódó kép Képtalálat a következőre: „ipari törlőkendő” Kapcsolódó kép Képtalálat a következőre: „wc papír”

Képtalálat a következőre: „purell logo”    

 

Takarítóeszközök

Képtalálat a következőre: „filmop”

Márkás mechanikai, háztartási és mosodai termékeket ajánlunk, amelyek világszerte megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a fogyasztók és vásárlók mindennapos munkáját.

Kiváló minőségű professzionális termékek és moduláris takarítórendszerek, amelyek innovatívak, a gyakorlatban beváltak és megfelelő használat esetén hosszú élettartamúak. A takarítóeszközök és tartozékok optimális módon teszik lehetővé a hatékony takarítást.

A katalógusok segítségével az új fejlesztések is megtalálhatók.

Kapcsolódó kép  

     

 

Takarítógépek, súroló és seprőgépek, porszívók, alkatrészek

Képtalálat a következőre: „kärcher logo”

 

Forgalmazunk száraz, száraz és nedves porszívókat, egytárcsás súrolókat, gyalogkíséretű és felülős padlótisztítókat, kültéri és beltéri seprőgépeket, autó és busz mosó berendezéseket és részt vállalunk a háztartási gépek értékesítésében is, melyek egyaránt rendelhetők különböző teljesítménnyel, méretben és árfekvéssel.

A gépekre teljes körű gyártói garanciát kínálunk!

A takarítógépek és alkatrészek között egyéb márkájú gépek és tartozékok is fellelhetők.

Beszállítóinkkal kiváló kapcsolatot ápolunk, amennyiben célzottan típus igénnyel találkozunk, így könnyebben tudunk ajánlatot adni, illetve indíthatjuk a beszerzést akár lízinggel   kombinálva a mielőbbi sikeres gépvásárlást.

 

 Képtalálat a következőre: „kärcher logo”  Tisztítószerek