CÉGÜNKRŐL

 

BEMUTATKOZÁS

 

 

A Fresh Higiénia Kft. elsősorban professzionális takarítógépek értékesítésével, tisztítás-technológiai, mosdóhigiéniai és munkavédelmi termékek forgalmazásával foglalkozik.

Cégünk az Európai Unió által elismert és a szükséges engedélyekkel rendelkező termékek nagykereskedője és képviselete. Az általunk forgalmazott termékek ÁNTSZ, OKBI, OÉTI engedéllyel rendelkeznek, valamint HACCP rendszerbe illeszthetők. Tízéves szakmai tapasztalattal segítjük meglévő és leendő ügyfeleinket. Díjmentes tisztítószer-, eszköz- vagy gépbemutatóval segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.

Kereskedelmi profilunkban túlnyomórészt külföldi gyári importból származó világszínvonalú ipari tisztítószerek, speciális felületképző és ápoló vegyszerek, professzionális takarító eszközök és gépek, higiéniai adagoló rendszerek, töltőanyagok, illetve munkavédelmi termékek szerepelnek. Termékpalettánkat és meglévő szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, szem előtt tartva a piaci igényeket.

Üzleti kapcsolataink lehetővé teszik a legmodernebb technológiák és a leggazdaságosabb felhasználási eljárások képviseletét.

Partnereink között ipari létesítmények, irodaházak, éttermek, szállodák, közintézmények, iskolák egyaránt megtalálhatók.

Az általunk forgalmazott higiéniai, munkavédelmi és tisztítás-technológiai termékekkel, gépekkel jelen vagyunk az élelmiszeriparban, egészségügyben, vendéglátásban, szállodaiparban a nehéz- és könnyűipar területein egyaránt.

Számos Mo.-i piacvezető takarító céggel állunk kapcsolatban.

Érdeklődés esetén, szakértelmükkel egy igényes, tiszta munkakörnyezetet segítünk kialakítani.

 

 

Magyarországi forgalmazója vagyunk az alábbi termékcsaládoknak, márkáknak:

 

TISZTÍTÓSZEREK, MOSDÓHIGIÉNIA:

Tana, Diversey, Ecolab, Kiehl, Prime source, Frosch, Cif...

 A Fresh Higiénia Kft. által forgalmazott tisztítószerek közül választhat magas hatékonyságú vegyszerek, valamint bio- és ökotermékek közül.

Alkalmazási területek: textiltisztítás, épülettakarítás, személyi higiénia, konyhahigiénia, szállodai szobatakarítás, gépi mosogatás, kórház higiénia…

Fontos: A bio- és ökotermékek használatával hozzájárulhat környezetünk kíméléséhez és tehermentesítéséhez.                                  

 


 TAKARÍTÓGÉPEK, SÚROLÓ ÉS SEPRŐAUTOMATÁK:

Tennant, Kärcher, Nilfisk, Taski, Viper, Ghibli, RCM... 

A takarítógépek között egyéb márkájú gépek is fellelhetők.

Forgalmazunk száraz, száraz és nedves porszívókat, egytárcsás súrolókat, gyalogkíséretű és felülős padlótisztítókat, kültéri és beltéri seprőgépeket, melyek egyaránt rendelhetők különböző teljesítménnyel, méretben és árfekvésben. Igény estén kedvező lízing lehetőségek.

A gépekre teljes körű gyártói garanciát kínálunk!

 

KÉZI ESZKÖZÖK:

Vileda, Vermop, Euromop, 3M, Filmop.

Márkás mechanikai, háztartási és mosodai termékeket ajánlunk, amelyek világszerte megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a fogyasztók és vásárlók mindennapos munkáját.

Kiváló minőségű professzionális termékek és moduláris takarítórendszerek, amelyek innovatívak, a gyakorlatban beváltak és megfelelő használat esetén hosszú élettartamúak.

A takarítóeszközök és tartozékok optimális módon teszik lehetővé a hatékony takarítást.

 

 

MUNKAVÉDELEM:

Mapa, Stockhausen, Uvex, Sioen, 3M, Oxxa, Ansell...

Legyen szó bármilyen foglalkozásról, széles termékpalettánk garantálja, hogy vásárlóink a lehető legjobb védőeszközt választhassák.

Forgalmazott munkavédelmi termékeink egyet jelentenek a minőséggel, a tartóssággal, a legkülönbözőbb technikai, műszaki, biztonsági és komfort igényeknek eleget téve.

Termék kategóriák: védőszemüvegek, fej és arcvédők, hallásvédelmi eszközök, légzésvédelmi termékek, védőkesztyűk, védőlábbelik, munkaruházat, egyéb védőeszközök.

 

PAPÍRÁRU, ADAGOLÓK:

Kimberly-Clark, Tork, Katrin, FreshPaper, Gojo-Purell...

Piacvezető higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. A termékek közt megtalálhatók kéztörlő papírok, toalettpapírok, szalvéták, ipari, illetve konyhai törlőkendők, szappanok és adagolók.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • Teljeskörű szaktanácsadás a tervezéstől a kivitelezésig.
 • Kiszállítás rövid határidővel, szállítási garanciával.
 • Ingyenes termékbemutatók az ország egész területén.
 • Takarítási tervek készítése és kivitelezése.
 • Dolgozók betanítása és időszakos továbbképzése.
 • Rugalmas fizetési kondíciók, lízing és bérleti lehetőségek.
 • Szervízszolgáltatás.
 • Gépek bérbeadása.

 

CÉGÜNK FILOZÓFIÁJA:

Számunkra egy üzleti kapcsolat az alábbiakból tevődik össze:

 • kapcsolatfelvétel - felmérés-tervezés;
 • a problémák feltárása - próbák és bemutatók megtartása;
 • a megoldások megismerése - költségtervek készítése - a pénzügyi lehetőségek áttekintése
 • folyamatos együttműködés és kapcsolattartás.

 

MEGRENDELŐINK HASZNA:

 • Bizalom és korrekt üzleti kapcsolat
 • Költségbiztonság
 • Gazdaságosság
 • Szakértelem
 • Mentesítés a mellékes feladatoktól
 • Minőség

 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy megrendelőink igényeit maximálisan kielégítsük, az ár-érték arány optimális megtartásával.

A munkavédelmi megoldásokkal célunk a biztonságos munkavégzésre alkalmas és egészséget nem veszélyeztető munkahely megteremtésének elősegítése, mely sok esetben a kellemetlen bírságok megelőzését is szolgálja.

 

 

 

 

 

Képtalálat a következőre: „diversey logo” Kapcsolódó kép    Képtalálat a következőre: „UVEX logo” Képtalálat a következőre: „kärcher logo” Képtalálat a következőre: „nilfisk logo” Képtalálat a következőre: „taski logo” Képtalálat a következőre: „purell logo” Képtalálat a következőre: „msa logo”   Képtalálat a következőre: „gildan logo”